zicht op

Wie we zijn

Het gezicht achter FSA Support

Remco Draaijer is het gezicht achter FSA Support. Hij leeft vanuit zijn roeping om het onzichtbare zichtbaar te maken. Voor de mens. Voor de organisatie. 

Vanuit zijn passie zet hij mensen en organisaties in hun kracht. Brengt hij mensen en organisaties in beweging. Om de persoonlijke en organisatorische roeping te ontdekken en uit te leven. Om een luisterend oor te bieden. Hij is een verbinder en een hulpbron en secure base. Voor zowel de mens in zijn persoonlijke leven. Als de mensen die samen een organisatie vormen. De passie van Remco is het in verbinding brengen van de mensen in de organisatie. En dat alles vanuit de strategische blik. Zichtbaar maken wat vanuit de feitenanalyses is te herleiden in relatie tot de strategie. Het is zijn sterke kant om het verhaal achter de cijfers te vertellen. Kennis overdragen en opleiden om anderen in hun kracht te zetten, is een grote passie van hem.  

Vanuit levenservaring is hij een hulpbron bij hoog sensitiviteit en rouw. Ieder mens heeft te maken met rouw in zijn leven. Zowel in uw persoonlijke leven als op de werkvloer. Rouw op de werkvloer is onderbelicht. Tijdens het afstuderen als contextueel coach heeft Remco speciaal over dit onderwerp een referaat geschreven. Wilt u daar meer over weten, neem dan vrijblijvend contact met hem op voor een gesprek.  

Hoog sensitiviteit en hyper alertheid is een grote stille kracht ondanks dat deze kenmerken niet altijd zo onderkend zijn. Remco helpt u om hier op een passende en juiste manier mee om te gaan in uw leven en in uw organisatie.  

Remco heeft accountancy gestudeerd aan de Hogeschool Windesheim en de Universiteit Nyenrode. Onlangs is hij afgestudeerd als contextueel coach. Een prachtige combinatie van cijfers en mensen. En juist bij die mensen ligt zijn passie. De mens achter de cijfers.  

Personen waar Remco zijn leven door laat inspireren zijn Viktor Frankl, Edith Eva Eger en Stephen R. Covey.

Remco Draaijer FSA Support

Klanten zeggen het volgende over Remco:

‘Wij hebben Remco leren kennen als een uitstekende ondersteuner en adviseur. Iemand die goed op de hoogte is van de actuele ontwikkelingen in het werkveld. Daarbij weet hij zijn kennis goed te koppelen aan een prettige manier van omgang met collega’s’.

Remco is een luistercoach, die goed kan luisteren, de juiste vragen stelt en geïnteresseerd is 

‘Remco is een mensen-mens, sociaal, toegankelijk en prettig in de omgang. Hij heeft een helikopterview, kan de behoeften van de opdrachtgever van meerdere kanten bezien, zorgt voor een veilige omgeving en zoekt naar een oplossing voor vraagstukken’.

Remco kan goed verbindingen leggen tussen financiën en de praktijk’. 

Complimenten voor de helderheid van de feitenrapportage en de notitie waardoor de gemeenteraad unaniem in heeft kunnen stemmen met het voorstel’. 

Zichtbaar