Het onzichtbare

Zichtbaar

Zicht

Wat wij doen

Zicht richt zich op inzicht en verbinding. Inzicht in de feiten en de positie van de organisatie. Inzicht in de persoonlijke, relationele en teamdynamiek.

Zicht heeft brede kennis en ervaring. Organisatie inhoudelijk is Zicht gespecialiseerd in het sociaal domein en in het bijzonder de Participatiewet. Daarbij richt Zicht zich op gemeenten en op sociaal ontwikkelbedrijven. Zicht heeft kennis van de specifieke verslaggevingsrichtlijnen van het BBV voor gemeenten en een aantal sociaal ontwikkelbedrijven. Zicht heeft achtergrond kennis over de gemeentelijke organisaties, sociaal ontwikkelbedrijven en over accountancy organisaties.

Zicht heeft over de mens en haar relaties en teamverbanden kennis over het contextuele gedachten dat uitgaat van de mens als individu in verbinding met voor hem belangrijke relaties, zoals familie en collega’s. Als specialisme heeft Zicht ervaring met hoog sensitiviteit en rouw. De effecten hiervan op de werkvloer kunnen wij Zichtbaar maken. Zicht kan daarmee de verbinding met jezelf en anderen doen groeien.

Browse Job Board

Remco Draaijer

Remco Draaijer is het gezicht achter Zicht. Hij leeft vanuit zijn roeping om het onzichtbare zichtbaar te maken. Voor de mens. Voor de organisatie.

Vanuit zijn passie zet hij mensen in hun kracht. Brengt hij mensen in beweging. Om hun persoonlijke roeping te ontdekken en uit te leven. Om een luisterend oor te bieden. Hij is een verbinder en een hulpbron en secure base. Voor zowel de mens in zijn persoonlijke leven. Als de mensen die samen een organisatie vormen. In verbinding brengen van de mensen in de organisatie. De strategische blik. Zichtbaar maken wat vanuit de feiten analyses is te herleiden.

Vanuit levenservaring is hij een hulpbron bij hoog sensitiviteit en rouw. Maakt hij het onzichtbare Zichtbaar.

{

“DiviLeads helped me prepare for the job hunt and found me the perfect position in a matter of weeks! Professional and communicative every step of the way!”

Klant 1

Success

Office

2345 Divi St. #100
San Francisco, CA 93855

Contact Us

hello@divijobs.com
(451) 322 – 3455